Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Stiai ca?

Daca vrei sa iti pastrezi tineretea, vigoarea, vitalitatea, energia, atunci nu doar alimentatia naturala, sanatoasa, miscarea, masajul ajuta. Cel mai important lucru este detoxifierea, cea care pare sa devina subiect la moda in zilele noastre.
Avem un corp perfect care stie cum sa elimine reziduurile, insa acest lucru nu este suficient si nici complet, de aceea iata pe scurt cateva lucruri pe care le poti face in modul cel mai simplu si natural la tine acasa:

  • Curatarea toxinelor de la nivelul limbii este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faci dimineata, intrucat pe timpul noptii, sistemul limfatic aduce la suprafata limbii reziduuri pe care nu le poate elimina altfel. Cel mai simplu mod de a face aceasta curatare este cu ajutorul unei lingurite, cu care ‘’racaim’’ usor suprafata limbii. Vom vedea ca ceea ce se aduna in causul linguritei difera de la zi la zi si, cu cat suntem mai purificati fizic, cu atat sunt mai putine depuneri.
  • Curatarea nasului cu ajutorul apei usor saline (concentratie de ½ lingurita la 200 ml apa calduta, la temperatura corpului aproximativ). Acest procedeu este menit a inlatura praful si impuritatile din nari, permitand astfel absorbtia mai buna de oxigen din aer, eliminarea treptata a sinuzitei si a mucusului in exces datorate racelilor. Tehnica presupune sa iti umpli alternative cate un caus al palmei cu apa salina si sa aspiri pe nas incet apa salina, astupand cate o nara si apoi sufland nasul cu putere pe aceeasi nara pe care ai absorbit, blocand-o cu un deget pe cea opusa.
  • Maseaza gingiile si interiorul obrajilor cu putina sare neiodata si nerafinata, pentru a stimula si a elimina diversii microbi aflati in cavitatea bucala, cunoscut fiind ca sarea are efecte purificatoare.
  • Curatarea globilor oculari cu apa rece (dar nu foarte rece iarna). Putem lua in causul palmei apa rece si sa clipim astfel incat apa respectiva sa curate ochiul.

Practicand fie si timp de cateva zile aceste tehnici, vom remarca o senzatie placuta, de usor, de curat, claritate a mintii. Aceste tehnici fac parte dintr-un sistem complex de purificare si detoxifiere fizica, simple si usor de aplicat.

Sa iti fie de folos, iar daca stii ca ar fi de folos cuiva aceste informatii, da share cu incredere! 🙂

Iti multumesc ca esti alaturi de noi in aceasta calatorie fascinanta a devenirii si transformarii personale!

Namaste

Dana Tupa

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea acestui articol total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: