In 5 zile vei avea un boost de energie, focus si liniste interioara ce te vor urma, GARANTAT! 

Retreat Yoga Scopului, 18-23 Februarie 2019

Ce spun cativa din cei care au participat la acest Retreat? 

Este pentru tine acest Retreat?

 Am tinut Yoga Scopului in Tailanda pentru oameni veniti din peste 25 tari, dar si in Romania, ani la rand. Ghici ce? Experienta a mers de fiecare data la cote maxime si a transformat masiv vietile participantilor. Cateva marturii audio sunt atasate. Asadar….

Pastrand lucrurile in simplitatea lor, iti trimit nu un newsletter, ci o scrisoare. In felul acesta simt ca sunt mai aproape de tine, cu atat mai mult cu cat nu ma adresez intregii mele liste de ‘’subscriberi’’ care ne urmaresc activitatea, ci doar celor speciali, celor care simt ca PURNA inseamna ceva pentru ei. Si nu cred ca ma insel spunand ca tu te numeri printre acestia, sau gresesc? :-)

Ani de zile de cautari, incercari, esecuri, reusite, m-au facut sa ajung ceea ce sunt azi si nu pot spune ca procesul de invatare s-a oprit…el continua chiar intr-un ritm mai alert decat acum cativa ani. DE CE? Pentru ca am inteles odata pentru totdeauna ca sunt stapana pe viata mea si mai mult, ca ma pot modela asa dupa cum doresc, sa devin ceea ce imi doresc, cu fiecare zi care trece. Asa-i ca si tu iti doresti asta?

Tot ce ai de facut este sa urmezi o cale batatorita si o calauza care sa iti arate scurtaturile prin prisma experientei si expertizei.

Procesul in sine nu e foarte complicat, odata ce ai inteles:

  • Ce vrei cu adevarat?
  • Ce ai de facut?
  • Sa actionezi constant pana obtii ceea ce vrei

Yoga Scopului a inceput in anii 94-95 si de atunci perfectionez mereu si mereu acest sistem de exceptie. De ce spun, de exceptie? Pentru ca… Am inteles cel mai simplu lucru: atunci cand ceea ce vrei nu se potriveste cu ceea ce ai/traiesti, sau mai bine zis cu blue printul tau, trebuie sa schimbi ceva.

Iar pentru a schimba ceva, nu e suficient doar sa gandesti abstract, sa vizualizezi sau doar sa iti doresti… E nevoie de mult mai mult, dar in primul rand de energie!

Crezi ca nu am dreptate? Gandeste-te o clipa: ceea ce tu iti doresti se afla la un nivel superior sau inferior fata de ceea ce ai/traiesti acum? Categoric superior, corect? Si atunci daca tu nu ai la dispozitie energia respectiva, cum procedezi?

Energia nu se cumpara in supermarket, nici online, nici nu vine la intamplare, ci se afla in…tine! Undeva ascunsa, de multe ori neutilizata, ca o comoara ascunsa, dar in tine! Yoga Scopului asta face! Te ajuta la modul efectiv sa deblochezi si sa folosesti acea energie potentiala din tine si in plus sa experimentezi din plin, practic, tot ce tine legat de scopul ales, astfel incat sa devina realitate in cel mai scurt timp!

Ce rezulta:

  • Mintea devine clara
  • Iti depasesti limitele si iesi din cercul de confort
  • Creste vitalitatea
  • Ti se schimba perspectiva
  • Se mareste increderea in tine si ti se amplifica vointa
  • De multe ori pleci acasa cu scopul tau implinit chiar de la acest retreat!

Te-ai intrebat vreodata de ce multi revin mereu si mereu la acest seminar? Si asta desi stiu deja cum sa faca totul! E vorba de ceea ce specialistii denumesc ‘’total immersion’’, adica un timp petrecut intr-un grup cu aceleasi preocupari ca si tine, focalizati pe scopul lor, facand acelasi lucru si creand un mediu cu totul si cu totul aparte din punct de vedere energetic, emotional si mental, nu in ultimul rand si spiritual.


Namaste!​

Calator spre Sine, Dana Țupa

Taxa de participare: 726 lei/persoana, iar daca ai mai participat, 526 lei/persoana

Plata se face pana cel tarziu la data 10 Februarie prin taxa de participare si taxa de cazare de la Pensiune se achita la sosirea in locatie. Cazarea si masa (cina pe 18 feb si pranz pe 23 feb, iar in rest pranz si cina) au urmatoarele preturi:

Loc in dubla, cazare si masa: 545 lei/persoana

Single, cazare si masa: 795 lei/persoana

Pentru detalii de plata trimite-mi email pe info@purna.ro