Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

yoga 50+

Ai peste 50 ani si iti doresti sa:

 • faci miscare fara sa obosesti
 • te simti bine si cu energie
 • elimini dureri din articulatii sau spate
 • reglezi ritmul cardiac
 • ai ghidare competenta si un trainer calificat international si medic in acelasi timp
 • iti imbunatatesti tonusul muscular si sa obtii flexibilitate
 • un mai bun echilibru fizic
 • siguranta in miscare

Atunci, cursul pe care il propunem, Yoga 50+, este mai mult decat strectching si flexibilizarea articulatiilor (cu toate ca acestea sunt baza). Cursul este despre cum sa pasim cu eleganta spre varsta a treia. Sa avem un stil de viata care sa ne permita sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata zi de zi. Sa facem toate acele lucruri pe care ni le-am dorit totdeauna, dar pentru care nu am avut niciodata timp. Sa ne simtim bine cu noi insine, exact asa cum suntem.
Si de ce Hatha Yoga si nu alta forma de miscare? Deoarece aceasta ramura face parte din yoga aliniamentelor, respecta liniile kinesiologice de miscare si nu forteaza articulatiile intr-un mod nefiziologic. Atunci cand un corp este fragil prin uzura este important ca miscarile complexe din sport sa nu lezeze aticulatille, in special genunchii si spatele. Douazeci de minute de practica zilnica aduc schimbari importante in plan fizic si mental, schimbari care fac diferenta.

Trainerul tau, Ioana, spune: Multe dintre lucrurile pe care le-am facut de-a lungul vietii mele profesionale s-au legat unul de celalalt. Am lucrat ca medic pentru companii multinationale si am studiat medicina muncii in Marea Britanie. Pentru ca pacientii mei sa poata beneficia de sistemul de sanatate din Romania, m-am reintors la prima mea specialitate, medicina de familie, pe care o practic si acum, cu multa pasiune.

Cand am implinit patruzeci de ani am vrut sa fac ceva nou, fara sa imi schimb profesia. Mi-am dat seama ca multe probleme de sanatate pleaca de la stress, suprasolicitare si nesiguranta, asa incat m-am decis sa ma specializez in psihoterapia cognitiv comportamentala. Pe langa acest tip de terapie, m-a interesat in mod deosebit Mindfulnessul, am studiat cu Universitatea din Bangkor, Tara Galilor si am participat la un workshop cu John Kabat Zinn, unul dintre parintii acestui concept.
Pe masura ce trecea timpul am vazut multe persoane in jurul meu care isi refuzau varsta reala. Faceau intreventii estetice, se cosmetizau excesiv si, in ciuda acestor eforturi, pareau chiar mai in varsta decat erau de fapt. La un moment dat mi-am dat seama ca exista o modalitate eleganta de a imbatrani, ceva care sta in puterea noastra si doar a noastra.
Practicam yoga cu Dana din 2009 si insightul meu a fost ca yoga este calea. Am urmat cursul TTC de la PURNA Yoga Academy, curs greu si foarte serios, recunoscut de Yoga Alliance International US, cel mai prestigios for international din domeniu si astfel am devenit instructor de Hatha Yoga. Yoga, care impreuna cu muzica, fotografia si pasarile, era hobby-ul meu, a devenit acum cu mult mai mult, un stil de viata.

Si ca o mica incheiere, va prezint afilierile mele profesionale, in ordinea relevantei pentru acest curs – Yoga Alliance International US, APA – American Psychological Association, ARTCC –Asociatia Romana de Terapii Comportamentale si Cognitive, FRP- Federatia Romana de Psihoterapie, CoPsi – Colegiul Psihologilor din Romania, AMF-B Asociatia medicilor de Famiilie din Bucuresti, CMR – Colegiul Medicilor din Romania.

Detalii utile:

 • clasele se tin marti si joi, conform calendarului de evenimente
 • pretul unei clase: 40 lei pentru orice participant. Pensionarii pot beneficia de reducere la achitarea unui abonament de 8 sedinte, in valoare de 200 lei.
 • echipament necesar: trening, tricou, sosete
 • Studioul PURNA Yoga Academy pune la dispozitie salteluta, propsurile yoga si ceea ce mai este necesar pentru o practica optima si adecvata stilului
 • rezervarea se face la telefon: 0722.303.409

Namaste

PURNA Yoga Academy

 1. 17/05/2016

  Buna seara,
  Care este procedura de inscriere?! unde se desfasoara , alte detalii, etc

 2. 18/05/2016

  buna ziua,

  clasele se vor desfasura incepand in fiecare saptamana, joi, din 2 iunie, orele 16.00-17.00, la Studio PURNA Yoga Academy, din strada Emanoil Porumbaru, nr 23, sect.1, zona Charles de Gaulle.
  Pretul unei clase este de 20 lei si va puteti inscrie prin SMS, la telefon 0722.303.409.
  Aveti nevoie doar de echipament: trening, tricou, sosete.
  Salteluta si ce mai este nevoie, va asiguram noi!

  Zi faina!
  Echipa PURNA Yoga Academy

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: