Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

** (For English information, please send an email to living@yogavlc.com)

Preturi: 280 RON pana in 1 Martie, 330 RON din 2 Martie. Pentru inscriere si detalii despre plata: 0754-242-868, info@purna.ro

PROGRAM:

  • Sambata 9 iunie: 2 sesiuni/ 11.30-13.30 – Pranayama, Bandhas si Meditatie; 14.00-16.30 – Led primary cu o introducere in seria intermediara
  • Duminica 10 iunie: 2 sesiuni/ 8.00-10.30 – Pranayama, Dristi si Meditatie; 11.00-13.30 – Clasa de Cosmic FreeFlow – practica Yogasana, aplicatie practica Bandhas si Kumbhaka intr-un flow liber de practica posturala.

Drumul Yoga este mult mai amplu decat ceea ce putem percepe cu simturile, practica fizica fiind doar varful icebergului, o poarta spre universuri mult mai vaste si, in acelasi timp, mult mai subtile. Marii maestri ai trecutului au realizat metodele prin care putem accesa aceste lumi subtile, mult mai vaste decat putem intelege cu mintea; realizaand ca drumul spre adevarata libertate si iubire este unul foarte simplu si direct, insa necesita o pregatire temeinica, datorita tendintei noastre de a ne agata de ceea ce cunoastem sau credem ca cunoastem… marea iluzie a lumii – Maya.

Manualele de Yoga antice, precum si manualele ezoterice alchimice, nu sunt altceva decat carti motivationale practice, care ofera tehnici prin care un practicant poate topi valul iluzoriu al propriilor conditionari mentale, deschizandu-se catre un univers infinit de posibilitati.

In acest sfarsit de saptamana intensiv vom face tot posibilul sa “realizam” anumite elemente ale practicii subtile si cum putem sa utilizam aceste unelte pentru a avea acces in aceste zone sacre si secrete din adancul fiintei noastre. Yoga este doar unealta, noi suntem cei ce o folosim si, intelegand cum o putem face cat mai eficient, avem oportunitatea de a ne schimba complet si intelegerea fata de Viata; suntem Creatori, dar pentru a putea incepe sa cream, e important sa intelegem care e rolul fiecarui element continut in noi si, in acelasi timp, care ne contine.

Va invit in aceasta calatorie cu drag si cu incredere ca marele Maestru Pranic care este Sukshma Vayu, suflul subtil, intotdeauna viu in interiorul nostru, ne va onora cu prezenta sa ajutandu-ne sa realizam adevarata noastra putere si scop in aceasta lume.

Trainer: COSMIN IANCU

Cosmin s-a nascut in Romania in 1976, a emigrat in Canada in 2004 si s-a stabilit in Valencia in 2010. A fost introdus in tehnica Yoga de catre nasa sa, Umadevi, maestra de yoga si ghidul sau spiritual, iar dupa ani de practica intensiva, Cosmin a decis sa renunte la cariera sa in arhitectura in favoarea Yoga. Initiat in practica traditionala in Dharamsala, de calugarul Bhooma Chaitanya, Cosmin a inceput sa practice Ashtanga Vinyasa Yoga pe cont propriu si a dezvoltat o pasiune deosebita pentru aceasta disciplina.

De-a lungul anilor, a avut ocazia sa studieze cu multi maestri de renume; dintre acestia poarta un respect deosebit pentru Sri Andrei Ram (Dharma Yoga), Kristina Karitinou care l-a introdus in seriile avansate ale Ashtanga Yoga si pentru actualul sau maestru, Sri Manju Pattabhi Jois, fiul lui Sri K Pattabhi Jois.

In primavara 2017 acesta ii recunoaste oficial anii de practica devotata si ii ofera certificarea de a preda Ashtanga Yoga. Incepand cu 2015, Cosmin se voluntariaza ca profesor de Yoga pentru detinutii din penitenciarul Picassent, langa Valencia, experienta care a avut un puternic impact atat in viata sa profesionala cat si in practica personala. In fiecare an, Cosmin calatoreste intensiv ca profesor invitat in cadrul multor festivaluri, cursuri si seminarii internationale, dedicandu-si viata practicii si invataturilor Yoga, asa cum i-au fost transmise de catre maestrii sai, oferind fructele tuturor actiunilor si eforturilor sale spre beneficiul tuturor fiintelor. Harih OM.

Cosmin e acreditat de Yoga Alliance ca E-RYT 500 (experienced Yoga teacher 500) si YACEP (Continuous Education Provider).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: