Aici este Medicina Viitorului

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume.

Medical Park Florya din Istanbul este una dintre cele mai importante clinici din lume privind transplantul de par.

sau suna-ne la 0727.593.533

Transplantul de par

Ce este metoda FUE?

Metoda FUE este transplantul de foliculi de păr (grefe), de la regiunile post-auriculare bilaterale și scalpul parietal cu micro-motor, unul câte unul, la zonele de chelie sau subțierea părului.


Ce este grefa? Cum se calculează?
O grefă implică un folicul de păr, care se găsește în foliculi unici, dublu sau multiplu. Acestea sunt toate denumite grefe. După determinarea numărului de grefe care urmează a fi transplantat, această cifră este înmulțită cu 2,5 și, astfel, se găsește numărul mediu de fire de păr care urmează să fie transplantat.


De ce metoda FUE?

  • Nu apar cicatrici remarcabile după operația FUE
  • Nu apare durere postoperatorie
  • Pacientul poate relua viața obișnuită mai ușor
  • Grafturile pot fi colectate și transplantate în orice număr prin tehnica Fue
  • Întrucât structura site-ului donatorului nu este afectată, pot fi efectuate sesiunile 2 și 3
  • Nu este nevoie de spitalizare în cursul postoperator, pentru ca operația FUE să fie mai preferabilă


Cât durează în medie transplantul de păr?
Durata transplantului de păr depinde de dimensiunile zonei de transplant; va dura aproximativ 4-6 ore, dacă va fi efectuată de o echipă de experți. După transplantul propriu-zis, pacientul urmează procedura de follow-up, pentru încă două zile, după care este externat.


Când începe să crească părul transplantat?

Foliculii de păr transplantaţi încep să crească părul nou la sfârșitul celei de-a treia luni; 60% din foliculii de păr sunt activi în a 6-a lună, 70% în a 7-a lună și 100% la sfârșitul lunii a 12-a.


Există riscul ca părul transplantat să cadă?
Nu, el nu va cadea, deoarece firele de păr transplantate nu au nicio genă care predispune la cădere.


Cum se determină costul transplantului de păr?
În operațiile de transplant de păr, dimensiunile zonei de cădere a părului, numărul de foliculi care trebuie transplantate, numărul de sesiuni, starea părului în zona donatorului sunt factori importanți în determinarea costului. De regulă, costurile pornesc de la 2.000 de Euro, în care sunt incluse şi serviciile medicale şi non-medicale adiacente.

sau suna-ne la 0727.593.533

Ce spun pacientii nostri?

Parul meu incepea sa cada si nu ma simteam deloc confortabil cu asta. Pana intr-o zi in care am decis sa iau atitudine si sa-mi fac transplant de par. Datorita minunatilor doctori de le Medical Park, mi-am recapatat parul pierdut si am mai multa incredere ca oricand in mine.

Pacient la Medical Park

Este frustrant cand vezi ca in fiecare zi iti cade parul. Te simti tot mai batran si mai neatractiv. Am facut transplant de par la Istanbul, a facut cea mai buna decizie pe care am luat-o in viata mea. Procedura nu este deloc dureroasa si totul a decurs extrem de rapid. Multumesc, Medical Park!

Pacient la Medical Park

Spitalul Medical Park Istanbul

Parul tau cade in fiecare zi? Ia atitudine si vino la una dintre cele mai importante clinici din lume in ceea ce priveste transplantul de par! Istanbul este doar la o ora de tine! Te asteptam!

sau suna-ne la 0727593533

Copyright 2018. PURNA Yoga Academy & Medical Park