Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Ne regasim la inceput de an, poate stresati, obositi sau pur si simplu cu prea putina energie. Si eu, si tu, ne dorim ca anul acesta ce abia a inceput, sa fie plin de resurse si sa ni se ”aranjeze” toate mai usor si mai repede, corect?

Intuitiv stii ca relaxarea este necesara, ca o gura de aer inainte de a face un efort intens, dar mai mult decat atat, stresul, problemele, grijile, tensiunile diverse, se acumuleaza in muschi. Mai departe insa, musculatura blocata nu lasa sangele sa curga catre zone si organe esentiale in corp, in creier…si atunci nu-i de mirare de ce nu gandim limpede cand suntem obositi si stresati, sau de ce nu avem eficienta. Simpla odihna pe canapea sau o ora in plus de somn, reprezinta ceva, dar e atat de putin in comparatie cu ceea ce avem de fapt nevoie!

RELAXAREA constienta si, anumite tehnici bine tintite, respiratie, stretching si posturi de yoga, toate ajuta cu cel putin 350% mai mult decat relaxarea pe care o cunoastem de obicei. Iar cireasa de pe tort este nici mai mult nici mai putin decat tehnica de relaxare constienta prin meditatie ghidata.

Despre toate acestea, la modul cel mai practic vorbind, vom avea parte in cadrul acestui seminar de 2,5 ore, la care te astept! Si nu veni cu mana goala, ci adu si pe cineva din familie sau un prieten, ca sa va bucurati impreuna de beneficiile a ceea ce vom face, la fel ca si de o reducere de 20 lei, pe care o puteti imparti.

Te astept pe 11 Februarie, la PURNA Yoga Academy

Namaste

Dana Țupa si Silviu Purcaru

Pret: 95 lei/persoana sau 170 lei daca mai vii cu cineva.

Necesar: echipament lejer, sosete, trening, cu restul venim noi (ceai cald, patura, pernuta, saltea, blocuri).

Nu e nevoie sa ai experienta in practica yoga pentru acest seminar, ci doar dorinta de a te relaxa cat mai profund.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: