BooknowLa anti-aging yoga, ne ocupam de:

  • fermitatea musculaturii fetei prin diverse tehnici si masaje pe meridiane energetice
  • atenuarea rapida a ridurilor si recapatarea elasticitatii tenului
  • imbunatatirea vederii noastre
  • intarirea musculaturii corpului si amplificarea focului digestiv; echilibrarea procesului de asimilatie-dezasimilatie
  • posturi corporale (asana) speciale pentru vitalitate, regenerare si reintinerire

Tehnicile yoghine raman printre cele mai eficiente si cu rezultate durabile, usor de abordat in ceea ce priveste incetinirea procesului de imbatranire.

Studiile stiintifice demonstreaza ca prin practica posturilor corporale yoga (Asana-s) se mareste concentratia de acid hialuronic in anumite zone ale corpului, mai ales atunci cand ‘’stresam’’ articulatiile dincolo de obisnuinta, fara a exagera insa…. Acidul hialuronic se gaseste in general in tesuturile conjunctive, epiteliu si tesutul nervos. Per ansamblu, marirea cantitatii de acid hialuronic in corp, imbunatateste inclusiv sistemul imunitar si lupta impotriva cancerului. Prin yoga, toate acestea se imtampla in mod natural, fara a apela la produse de sinteza.

Cremele cosmetice introduc acidul hialuronic si tintesc cu precadere doar epiteliul, ceea ce este total insuficient pentru mentinerea tineretii sau regenerare.

Cresterea cantitatii de acid hialuronic in tesuturile conjunctive, imbunatateste flexibilitatea articulatiilor si inlatura osteoartrita.

Nu ai nevoie de o pregatire prealabila pentru a participa.

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"