Yoga niv. intermediar (teorie+practica)

PURNA desfasoara cursuri Yoga Traditionala, cu TEORIE si PRACTICA:

 • Hatha Yoga de la zero
 • Pranayama
 • Chakra Yoga
 • Therapeutic Essentials

Poti testa GRATUIT orice curs, timp de 20 minute

Afla mai multe

Yoga nivel avansat

PURNA desfasoara cursuri Yoga Traditionala, cu TEORIE si PRACTICA:

 • Kundalini
 • Raja Yoga
Afla mai multe

 

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
 1. 18/09/2014

  Buna ziua!
  As dori sa stiu daca oferiti o prima lectie gratuita inainte ca un potential cursant sa se hotarasca daca i se potriveste cursurile dumneavoastra.
  Sora mea sufera de deficiente motorii pe partea dreapta ca urmare a unei operatii pe creier (piciorul il poate misca, desi cu dificultate, se poate deplasa, insa mana nu si-o poate folosi deloc) si ar dori sa vada despre ce e vorba,intr-o prima lectie,inainte de a decide daca simte ca o poate ajuta.
  Am fi interesate de yin yoga care inteleg ca e singurul gen de yoga care ar putea fi util pentru ea, si care sa nu o frustreze din cauza lipsei de mobilitate.
  Multumesc, Diana

 2. 07/10/2014

  buna ziua, in situatia de fata yoga nu o poate ajuta pe sora dvs, probabil ginmastica de recuperare ar fi mai utila. Orice clasa de yoga implica miscarea membrelor, ridicarea si coborarea corpului in diverse posturi.

  Namaste

 3. 09/08/2017

  Buna ziua! 🙂

  Am o singura intrebare: Se poate practica yoga cu scolioza si hernie inghinala? Va Multumesc!

 4. 10/08/2017

  Buna ziua,
  da, se poate practica yoga in cazul scoliozei si este chiar foarte indicata. In cazul herniei inghinale sunt necesare precautii.

  O zi faina!
  Echipa PURNA

 5. 25/01/2018

  Buna ziua sufar de tahicardie sinusala sporadica (pe repaus doar )si mi s a recomandat “Cardiac Yoga” ca remediu de success ( nu sunt pe medicatie ,nu necesita inca,) si am si probleme mici de zona sacrala care necesita intarirea musculaturii spatelui ( fac sala permanent pt asta). Vreau sa stiu daca ma primiti la cursuri in conditiile de mai sus ( am mai practicat yoga cu intermitente, dar la nivel de incepator) ! Multumesc

 6. 26/01/2018

  Buna seara, este pentru prima oara cand aud de cardiac yoga si prin urmare, acest tip nu se afla in portofoliul nostru. Va recomand insa participarea la clasele de marti si joi, 16.00-17.00, clase de yoga 50+, unde participa persoanele varstnica si cele care au probleme de sanatate ce necesita o atentie speciala. Instructoarea este medic si ajusteaza practica conform necesitatilor celor ce practica.
  In acelasi timp va recomand clasele de sambata dimineata, de la 9.00-11.00.

  Inscrierea o puteti face la telefon sau sms: 0754-242-868

  Seara frumoasa si va asteptam la studioul nostru!
  Dana Țupa

 7. 16/05/2018

  Buna ziua ! As dori sa va intreb daca exista curs de yoga incepatori, vinerea, de la ora 15. Suntem un grup de 4 persoane interesate.
  Felicitari pentru activitatea pe care pe care o desfasurati, ajutandu-i si pe altii sa invete tehnicile necesare pentru o sanatate mai buna, fizica si mentala ! 🙂

  O zi frumoasa !

 8. 23/05/2018

  Buna ziua,
  Multumim mult pentru aprecieri si va asteptam la noi!
  Avem cursuri de incepatori, dar pentru moment va trebui sa vedem cum aranjam pentru ziua de vineri. Va rog sunati-ne ca sa stabilim mai multe detalii, la telefon: 0754-242-868

  O zi frumoasa!

 9. 09/10/2018

  Buna ziua.Am hernie de disc lombar si cervical.Intrebarea mea este: pot sa vin la cursuri de yoga?.As vrea sa mai stiu daca aveti program dimimeata eu incep serv la ora 10:00si ce tarif aveti pe luna.Multumesc

 10. 29/10/2018

  Buna seara,
  daca aveti avizul medicului, va asteptam cu drag! Din punctul nostru de vedere, puteti practica yoga cu precautiile de rigoare si ascultandu-va corpul, fara spirit de competitie cu colegii de practica sau chiar cu dvs insiva. Exista restrictii in situatia dvs, insa majoritatea posturilor pot fi abordate fara dificultate.

  Mari si Joi dimineata avem clase de la 8.00-9.00, la pret de 40 lei/sedinta sau in baza abonamentului pe care il puteti achizitiona fie direct de la studio, cash (nu avem POS), fie prin banca.
  Daca veniti numai diminetile de marti si joi, atunci puteti achizitiona un abonament valabil 2 luni, de 720 min, la pret de 350 lei (175 lei/luna).

  Ne puteti suna pentru mai multe detalii la telefon: 0754-242-868
  Va asteptam cu drag!
  Echipa PURNA Yoga

 11. 02/05/2019

  Buna ziua,

  Se poate practica yoga daca sufar de hernie de disc (in stadiu incepator)?

 12. 22/05/2019

  buna ziua, da, puteti practica yoga, cu precautiile de rigoare si in primul rand, fara a forta si ascultandu-va corpul! Avem o clasa speciala pentru astfel de situatii, marti seara de la 19.00-20.15, la care puteti participa.
  Sunt destul de multe persoane in situatia dvs si practicam impreuna de peste un an, iar rezultatele sunt excelente.
  Va asteptam!

 13. 16/07/2019

  buna ziua,

  sigur ca se poate si e chiar indicata practica yoga, insa trebuie facuta sub ghidare competenta. Va recomandam clasele de marti seara, de Yoga pentru coloana si articulatii, de la ora 19.00-20.15

Write a comment:

*

Your email address will not be published.