Booknow
Care este planul de actiune?

 • participi la 12 sesiuni de training intensiv, in seara de vineri, orele 19.00-21.30. Modulul se va desfasura in perioada 11 septembrie-27 noiembrie 2015
 • suplimentar, pe durata modulului QUANTUM SLIM, in fiecare saptamana ai acces gratuit la 2 sesiuni Yoga pentru o forma fizica buna Zilele si clasele la care vei participa raman la libera ta alegere, functie de programul si disponibilitatea ta (exceptie TTC200, workshopuri, seminarii, retreaturi).
 • la fiecare intalnire ai parte de suport si coaching
 • inveti pas cu pas cum sa obtii ceea ce vrei in privinta greutatii
 • sesiunile se desfasoara cu maximum 8 persoane, intr-un cadru relaxant

Ce obtii participand la acest Modul?

 • elimini aproape instantaneu dependentele fata de anumite alimente nesanatoase sau dorinta de a manca excesiv
 • inveti sa te hranesti echilibrat, FARA A RENUNTA TOTAL LA NICI UN ALIMENT si prin urmare fara sa fii frustrat/a
 • schimbi perspectiva privind modalitatea de obtinere a greutatii pe care o vrei, fara a fi nevoit/a sa faci efort fizic sustinut (fitness, aerobic, etc)
 • inveti cum sa pastrezi in mod natural, simplu si eficient, greutatea pe care o doresti, deoarece invatam si practicam:
  • tehnici de NLP (programare neuro lingvistica) pentru a „dezamorsa” vechea convingere privind greutatea noastra corporala (suntem grasi, sau slabi)
  • inveti care este diferenta dintre vizualizarea activa si cea pasiva
  • vei practica modalitati eficiente de a intra in unde alfa, specifice relaxarii, componenta importanta atunci cand vrei sa slabesti
  • alinierea starilor emotionale cu obtinerea succesului
  • ce este motivatia si de ce este importanta in acest cadru; modalitati de obtinere a motivatiei

Marturii ale unor persoane care au obtinut rezultate pe aceasta cale, poti afla aici

Pretul Modulului QUANTUM SLIM este de 1780 lei, ce se vor plati pana cel tarziu la data de 9 septembrie. Pentru detalii unde poti face plata, trimite email pe adresa: info@purna.ro

Daca te intereseaza sa afli ceva mai multe idei despre principiile cuantice, iti ofer doar cateva idei simple:

Gregg Braden, Bruce Lipton, Joe Vitale si multi alti specialisti au adus in atentia noastra prin diverse carti, sau filme (The Secret, What the… Do We Know?, etc) legi ale fizicii cuantice, legi ce au existat si actionat DINTOTDEAUNA asupra Universului in care traim. Cred ca unul dintre cele mai clare exemple despre cum actioneaza legile fizicii cuantice il putem aveam de la Bruce Lipton (cellular biologist) care a studiat celulele STEM inca din 1967. In contextul legilor cuantice el a observat stiintific cum celule stem clonate genetic identic si asezate in medii diferite de cultura, au ”preluat” si ”copiat” informatiile din mediu astfel incat, unele au devenit celule musculare, altele celule osoase, iar altele grasime, DESI INITIAL ACESTEA ERAU GENETIC IDENTICE. Extrapolarea acestui fenomen uimitor si dovedit stiintific sta la baza procedeului de transformare prin salt cuantic pe care il experimentam direct, practic, in cadrul acestui Modul. Cu alte cuvinte: SUNTEM PERFECT CAPABILI SA OBTINEM EXACT GREUTATEA PE CARE NE-O DORIM, aplicand principiile cuantice si nu numai!

 

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

 1. 07/12/2014

  Buna ziua,
  Imi puteti spune, va rog, cand se mai tine acest modul si care este pretul (precum si alte detalii relevante, in cazul in care considerati ca mai sunt)?
  Multumesc!

 2. 23/02/2015

  buna seara, cand mai organizati sesiuni de Quantum slim?

 3. 24/02/2015

  buna, cel mai probabil din septembrie. Ramai in contact cu noi prin newsletter sau urmareste-ne pe Facebook!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.