Monica

Detin o licenta in engleza si franceza de la Facultatea de Litere a Universitatii din Craiova, un master in editare de carte de la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, o certificare in comunicare interna de la Melcrum si certificare RYT-200 de la Yoga Aliance International USA.

Am facut cunostinta cu yoga in 2011; de atunci, practic și studiez Hatha, Yin, Power, Vinyasa flow și Ashtanga. Sunt fermecata de felul magic în care yoga conferă o stare de bine minții și trupului. Cursurile de instructor yoga au reprezentat un pas urmator firesc in aprofundarea acestei discipline. Scoala unde m-am format si totodata studioul meu de suflet este PURNA Yoga – fac parte din prima generatie de instructori yoga certificati in Romania de Yoga Alliance International.

Cred ca rolul instructorului este de a servi drept ghid si sprijin in ceea ce este, de altfel, o practica individualista.

Predau yoga pentru ca mi-am dorit foarte tare sa impartasesc dragostea mea pentru aceasta practica – nu exista nimic altceva care sa ma faca sa ma simt mai echilibrata, mai senina si mai iubita. In plus, yoga este o metoda foarte puternica de transformare personala, de care doresc sa beneficieze cat mai multe persoane.

Namaste!

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"