Ai vazut filmul LIMITLESS? Daca da, atunci ai un punct de reper despre ceea ce inseamna un nivel de constiinta superior. Vestea buna este ca…si tu poti ajunge sa traiesti cu mult mai mult decat ceea ce mintea umana este obisnuita sa traiasca, si in plus, ceea ce poti trai vine NATURAL, nu prin pastile miraculoase!

Daca ar fi sa fac o comparatie: integrand Kundalini Yoga in practica ta, este ca si cand ai lua o racheta fata de a te deplasa cu …o caruta, atunci cand vine vorba de obtinerea rezultatelor 🙂

E nevoie insa de practica, de purificari, de meditatie, dar daca vrei, poti face primii pasi pe aceasta cale alaturi de Dana, cu experienta de aproape 25 ani in practica Kundalini Yoga, din cei 32 pe care ii are in Yoga Traditionala.

Cand incepem? Din 4 aprilie se deschide un curs cu teorie si practica KUNDALINI, abordarea fiind cea traditionala.

In doua cuvinte, ce este KUNDALINI si ce rol are din punct de vedere traditional?

  • Este vorba de energia primordiala, latenta in orice fiinta umana si care trezita, aduce treziri ale chakrelor, claritate mentala la modul cel mai intens, stari de constiinta superioara, evolutie spirituala rapida.
  • Pentru cei care intentioneaza sau sunt pasionati de subiect, fara Kundalini nu poate exista evolutie si spiritualitate in adevaratul sens al cuvantului.

Asadar, asteapta-te la transformari majore prin practicile Kundalini si daca simti ca este ceea ce doresti si te-ai pregatit de transformare interioara masiva, atunci cursul acesta este pentru tine!

Detalii si beneficii:

TUPA ELENA-DANA PFA, CUI 26711406, REG COM: F40/1774/2010

Librabank, suc. Baneasa, IBAN: RO84BREL0002000428380100
Trainer: Dana Tupa, E-RYT500 (Experienced Registered Yoga Teacher 500 Hours, Yoga Alliance International USA)

De unde primesti informatiile teoretice ale acestui curs?

  • Textele traditionale yoga (Siva Samhita, Hatha Yoga Pradipika, Yoga Sutras, Gerandha Samhita, Bhagavad Gita)
  • Arthur Avalon
  • Swami Sivananda
  • Hiroshi Motoyama

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: