Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti
Suferi mai mereu de frig, ai digestia incetinita, simti nevoia sa dormi mai mult de 7 ore si te simti fara vlaga sau cu multa inertie atunci cand vine vorba de a actiona eficient sau de a lua decizii rapide? Nu e nimic gresit in asta, ci doar un semnal ca focul subtil este scazut si ar fi necesara imbunatatirea sau marirea lui.
Vestea buna este ca poti obtine rezultate in cateva saptamani de practica si poti incepe prin seminarul din 10-11 Martie!
Tehnica si Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si ulterior, in special de catre traditia budista Vajrayana.

Beneficiile practicii Tummo:

  • inlatura rapid stresul,
  • calmeaza mintea si intregul sistem nervos,
  • activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar,
  • echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine

Practicata chiar si la nivel de incepator, ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu sistemul circulator periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa, iar la nivel spiritual, trezeste energia primordiala Kundalini Shakti, unica si singura care accelereaza procesul evolutiei spirituale in fiinta umana.

Facilitator:
Dan Flesaru, initiatorul si fondatorul Kriya Yoga in Romania, un permanent cautator spiritual, un yoghin trecut prin scolile de Yoga ale Indiei contemporane si un foarte bun practicant al tehnicii de Tummo, pe care o preda de ani de zile la grupurile sale de Tummo si Yoga din Bucuresti si din tara.

Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca tehnici, ca mod de predare.

Pretul este de 215 de lei.
Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac telefonic in ordinea inregistrarii, la telefon: 0754-242-868, 0727-558-691.
E-mail: info@purna.ro

Programul:
Este recomandat ca in cele doua dimineti sa nu mancati nimic, inainte de seminar, puteti bea doar apa.
Sambata, 10 Martie: Initierea propriu zisa in tehnica Traditionala de Tummo – partea practica.
Duminica, 11 Martie: Recapitularea Tehnicii de Tummo Traditionale si informatii aditionale importante. Apoi se va exemplifica Tehnica de Tummo de către Dan, afară în zăpadă, 45 de minute! Speram ca vom avea zapada, iar daca nu… frig oricum este si vei putea verifica eficienta tehnicii

Important:
Pentru a avansa rapid si a obtine rezultatele scontate prin aceasta metoda, ulterior seminarului vom crea o comunitate de practica care va debuta cu 10 sedinte pentru asimilarea informatiilor predate si consiliere privind nelamuriri sau raspunsuri la intrebarile aparute in timpul practicii personale. Sesiunile vor avea loc saptamanal, in seara zilei de luni, incepand cu 12 Martie, de la 19.00-21.00.

Pretul per sedinta este de 65 lei sau pentru toate cele 10 sedinte ulterioare seminarului: 500 lei (discount de 150 lei) 

Cei care doresc se vor putea inscrie intr-un grup al pasionatilor de Yoga si Tummo unde vor primi periodic si alte informatii utile si interesante. Vom putea mentine astfel vie atat legatura cat si focul tapasului, al practicii personale.

Va asteptam cu drag!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: