Aici este Medicina Viitorului!

Fertilizarea in vitro constituie o serie de proceduri complexe folosite pentru a tratata fertilitatea sau problemele genetice si a ajuta la conceperea unui copil. Aceasta presupune colectarea ovulelor mature din ovare si fertilizarea lor in laborator. 

Clinica noastra, Koç University din Istanbul, este una dintre cele mai performante spitale specializate pe Fertilizare In Vitro din lume.

sau suna-ne la 0727.593.533

Fertilizare In Vitro

Fertilizarea in vitro (FIV) este o componentă a Reproducerii Umane Asistate Medical (RUAM), și reprezintă un proces prin care spermatozoidul bărbatului, fecundează ovulul femeii în laborator. Acolo se formează embrionul care este transferat in uterul mamei, în general la 72 ore de la concepție. Fertilizarea nu intervine în complexul genetic al copilului, astfel că între fătul creat in vitro și fătul procreat natural nu apar deosebiri ale dezvoltării. Atunci cand toate alte metode de concepție nu mai pot fi aplicate, FIV este ultima soluție pentru femeia sterilă sau barbatul steril.

Fertilizare In Vitro
Clinica Koç University Istanbul

Departamentul IVF

Spitalul Koç University din Istanbul se mandreste cu unii dintre cei mai buni doctori specializati pe fertilizare in vitro

Barış Ata M.D.


Associate Professor of Obstetrcis and Gynecology

Özgür Öktem M.D.


Associate Professor of Obstetrics and Gynecology

Copyright 2018, PURNA Yoga Academy & Koç University of Istanbul