Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Date/Time
Date(s) - miercuri, 13.nov..2019
18:00 - 19:00

Location
ONLINE Studio PURNA Yoga

Category(ies)


In fiecare miercuri ne intalnim la Purna Studio pentru a ne regasi acea starea de echilibru interior ce ne transforma in oameni mai optimisti, cu o putere mai mare de concentrare si mai deschisi catre oportunitatile oferite de viata de zi cu zi.
 
#youranlianxi tradus prin ‘practica fara griji’ este conceptul central al acestei ore, ce ofera timp pentru o relaxare profunda a mintii si a corpului nostru.
Este despre o ora adecvata tuturor celor ce doresc sa-si imbunatateasca starea de spirit, eliminind blocajele emotionale prin practicarea posturilor de yin yoga.
 
Este despre imbunatatirea fluxului de energie pe anumite meridiane energetice si efectele pozitive ce se observa prin functionarea optima a organelor interne.
 
Clasa de Yin&out yoga este sustinuta de catre Dana Munteanu, psiholog, instructor yoga certificat Yoga Alliance, Certified Theta Healer.
 
Cu o vasta experienta acumulata prin practica proprie si prin participarea la diverse cursuri din Romania, India, Italia, SUA si Olanda, Dana ne propune un nou concept de practica yoga ce imbina posturi clasice din Hatha yoga, elemente din medicina chineza si notiuni din psihoterapie.
 
Constientizarea emotiilor stocate in propriul corp, eliberarea acestora si concentrarea pe potentarea fluxului de energie din corp produce o schimbare vizibila in starea de spirit si vitalitatea cu care intampinam fiecare noua zi din viata noastra.
 
Asadar, va asteptam la clasa de #Yin&Out pentru a invata practica fara griji #youranlianxi cu Dana Munteanu.
 
Preț ;
. Drop in 50 lei
. Abonament de 5 ședințe , valabil o luna, 200 lei
. Abonament 10 sedinte, valabil 2 luni, 380 lei
 
Rezerva-ti salteuta prin sms: 0754242867
© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: