Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Luna martie este considerata a fi prima luna de primavara si este asociata cu renasterea, cu viata si energia. Deloc intamplator, energia Soarelui si a Lunii, a masculinului si femininului, a receptivului si emisivului, se impletesc in snurul rosu-alb al martisoarelor pe care traditia le pune in pieptul femeilor, iar in anumite zone ale tarii si barbatilor.

Echinoctiul de primavara, marcheaza odata cu ziua de 20 martie, nu doar inceputul primaverii astronomice, ci si intrarea in zodia Berbecului, iar ziua incepe sa creasca constant, miscorand durata noptilor iernii. Poate mai obositi dupa o iarna lunga si fara elan, cand am simtit nevoia de retragere si hibernare, intram in primavara mai mult sau mai putin pregatiti energetic si vital.

Cu toate acestea, odata cu energia primaverii si miscorarea noptilor, vine momentul in care sa urmarim cum stam in realitate cu semintele plantate in rezolutiile Anului Nou si la Solstitiul de iarna. Majoritatea oamenilor au renuntat in primele 15 zile ale Noului An, intrand in aceeasi bucla de obiceiuri, negasind resursele interioare sau energia, ambele necesare implinirii obiectivelor personale. Echinoctiul de primavara vine nu doar cu o noua energie, impulsionanta, ci si cu necesitatea purificarii fizice, energetice si mentale.

Vino alaturi de noi sa petreci 90 minute in care sa respiram constient, sa meditam si sa revizuim rezolutiile propuse in iarna. Vom practica si tehnici de NLP (programare neurolingvistica) pentru a putea accesa resursele necesare si pentru a debloca fortele interioare.

Trainer: Dana Țupa

Orar: 19.00-20.30

Inscriere: 0754-242-868, sau mesaj pe pagina noastra Facebook

Pret: 50 lei pe care ii poti achita cash la studio, sau pe baza abonamentului pe care il poti achizitiona fie la studio, fie online. Nu avem POS 🙂

 

Bookings

Inscrierile sunt inchise.

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: