Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Date/Time
Date(s) - sâmbătă, 22.iun..2019
09:00 - 10:15

Location
ONLINE Studio PURNA Yoga

Category(ies)


Detalii eveniment

Data: sâmbătă, 22.iun..2019 09:00 - 10:15 Instructor acreditat de Yoga Alliance USA: Corina Doka Pret: 50 lei/sedinta sau pe baza abonamentului pe care il poti achizitiona online sau de la studio
Inspirata din filozofia Daoista si bazandu-se pe principii ale Medicinii Traditional Chineze – YIN yoga nu este decat o abordare particulara a Hatha yoga, particularitatea constand in relaxare, nemiscare, abandon in postura.
Practica YIN yoga te va purta prin cele mai adanci si profunde unghere ale fiintei, din planuri concrete, fizice pana in cele mai subtile - de la fascii, ligamente, tendoane si articulatii, pana la trairi, simtiri, ganduri.
Eliberand tensiuni din corpul fizic, te vei curata de toxinele emotionale si mentale.  
Vei percepe diferit senzatiile fizice, vei invata sa asculti linistea si nelinistea, vei descoperi, vei intelege, vei accepta, vei elibera.
Sesiunea de relaxare ghidata urmeaza firesc abordarii YIN a lucrului cu postura corporala, lasand timp energiei sa se redistribuie si aseze echilibrat si sanatos in intregul corp, iar mintii sa dobandeasca o stare de relaxare profunda si extinsa constienta de sine.
Pentru programari, va rugam sa apelati 0754242868 sau sa ne trimiteti mesaj pe facebook.
© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: