Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan este o tehnologie complexa care trebuie respectata pas cu pas, ca un tratament care da rezultate daca il iei asa cum ti l-a prescris medicul.

Practica Yoga Kundalini te va conduce in mod natural spre un stil de viata in care nu ai nevoie de diete severe pentru ca alimentele nesanatoase nu te mai intereseaza si nici stimulentele precum cafeaua sau alcoolul. Vei atrage oportunitati si vei deschide usi care ti se potrivesc. Vei gasi intuitiv cele mai bune solutii la problemele tale si vei depasi cu bine dificultatile, pentru ca aceasta tehnologie scoate la iveala vointa si motivatia de care ai necoie sa reusesti.

O clasa de Kundalini Yoga cuprinde:

  • mantre sau vibratii sacre,
  • kryia sau un set de exercitii ce trebuie practicate asa cum au fost transmise de Yogi Bhajan,
  • o meditatie Kundalini
  • relaxarea finala.

Unele kryia pot fi dinamice, altele mai relaxante, toate insa conduc la echilibru si la cunoasterea si realizarea de sine.

Recomandam (dar nu este obligatoriu) imbracaminte lejera, alba (macar un tricou alb), din materiale naturale si acoperirea capului: turban, sal, batic, esarfa etc si o sticla cu apa. Wahe Guru!

Durata unei sedinte este de 60 minute, iar pretul este de 40 lei. Urmareste calendarul nostru, caci sedintele nu au loc saptamanal!

Instructor yoga: Dora Dinu

Bookings

Inscrierile sunt inchise.

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us:           

Close