Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Incepe scoala cu entuziasm si incredere!

Indiferent daca cei mici sunt la inceput de drum sau daca sunt deja familiarizati cu salile de clasa, inceputul anului scolar poate fi un serios motiv de stres, cu repercusiuni ulterioare asupra starii lor de sanatate.

Copiii au in minte un traseu lung de parcurs, presarat cu teste, ascultari si un orar incarcat de multe materii sau activitati dificile. Altii sunt emotionati si manifesta o stare de anxietate intrucat trec intr-o noua forma de invatamant, cunosc colegi noi, persoane noi, mediul in care erau obisnuiti se schimba, iar teama sau anxietatea revenirii fie la gradinita, fie la scoala apare la majoritatea copiilor.

Este important sa incepi de pe acum sa il readaptezi, treptat, la mediul scolar. Aceasta se face progresiv si il va ajuta sa resimta mai putin stresul si anxietatea de a fi luat prin surprindere de terminarea vacantei.

Tocmai pentru a-i proteja pe cei mici de aceste stari emotionale de inceput de an scolar, am creat acest atelier in care vom discuta despre importanta echilibrului psihic si fizic al copilului, stimularea increderii in sine, relaxarea mintii si a corpului prin o metoda usoara la indemana, ce are rezultate rapide -YOGA; importanta Yoga in viata copilului nostru, si vom practica la final, Family Yoga.

Ceaiul, apa si fursecurile sunt din partea casei.

Cand:  10 septembrie, 10.30-13.30

Pret intreg 130 lei (1adult + 1 copil) si 100 lei pentru cursantii PURNA Yoga Academy.

Early bird 100 lei (adult + 1 copil), pana la data de 3 septembrie.
Trimite-ne emailul tau pt detaliile bancare, pe info@purna.ro

Iti oferim spatiul si tot ceea ce ai nevoie, tu si copilul aduceti doar echipamentul de practica lejer.

Trainer:
Michelle Dumitru,  instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA, licentiata în psihologie si avand o o experienta de 6 ani in domeniul educatiei si cu o practica in yoga de peste 4 ani atat in Romania cat si Franta.

Fondatoarea conceptului Copiii si Yoga  « Happy Little Yogi » si Yoga Pentru Oameni Fericiti « AnandaYogafr.com »

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us:           

Close