Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Date/Time
Date(s) - luni, 23.sept..2019
17:30 - 18:30

Location
Studio PURNA Yoga

Category(ies)


Te invităm cu toată iubirea și deschiderea să-ți începi săptămâna cu o clasă de yoga prietenoasă cu oricine, în care să-ți deschizi inima și să te reîmprietenești cu corpul tău. Vei exersa starea de prezență, vei conștientiza relația cu respirația ta și îți vei da voie să te relaxezi pe deplin, la final. O clasă de la care să pleci cu zâmbetul pe buze și să te facă să ai un somn odihnitor acasă.

În fiecare săptămână a lunii vom avea altă tematică, dar vom relua luna următoare, așa că, dacă ai pierdut cumva una dintre sesiuni, luna următoare te vom primi cu drag să experimentezi.

Ce facem la clasă?

  1. Deschidem pieptul. Corectăm și îmbunătățim postura de stat la birou.
  1. Ne conectăm cu corpul și conștientizăm limitările și nivelul de flexibilitate și deschidere a corpului.
  1. Deschidem chakra inimii – Anahata – Deblocăm energiile stocate aici și le eliberăm spre beneficiul fizic și emoțional.
  1. Învățăm să respirăm corect, complet, diafragmatic și să conștientizăm importanța respirației în general.
  1. Demontăm preconcepțiile despre yoga și ce înseamnă ea și ne împrietenim cu această practică. Poate chiar facem din ea un obicei și o practicăm și singuri acasă.
  1. Învățăm să ne iubim pe noi înșine înainte să îi iubim pe ceilalți sau să fim dependenți de iubirea lor.
  1. Învățăm să medităm ghidat pe o anumită temă din cadrul Heart Opening:

      Săptămâna 1 - Iubirea de sine

      Săptămâna 2 – Compasiunea

      Săptămâna 3 - Copilul interior

      Săptămâna 4 - Recunoștința

Ce tip de yoga practicăm?

Hatha Yoga este acet stil de yoga tradițional ce se axează pe echilibrarea părții drepte cu partea stânga a corpului, a yin-ului și al yang-ul din corp, a părții creative a creierului cu partea rațională. Combină tehnici de respirație cu meditație, posturi (asane) menite sa ne corecteze postura și cu relaxare profundă.

Cui i se adresează?

  • Este un stil de yoga perfect pentru oricine, indiferent de sex, vârstă, greutate sau nivel de flexibilitate.
  • Este recomandat mai ales începătorilor datorită accentului pus pe indicațiile de aliniament și respirație, însă poate fi practicat și de cei avansați care deja au evoluat cu aceste noțiuni. Posturile pot fi adaptate în funcție de nivelul fiecarui participant.
  • Este benefic oricui dorește să-și dezvolte flexibilitatea, să corecteze postura coloanei vertebrale, să elibereze tensiunile din corp și să experiemnteze o stare de relaxare, armonie și echilibru interior.

În fiecare luni, de la ora 19:00, timp de o oră, ne mișcăm conștient și aducem corpul în stare de vindecare.

Înscrierea la clasă se face pe bază de rezervare la 0754242868, iar clasa se ține cu minimum 3 participanți și maximum 12.

Te aștepăm cu drag pe salteuță!

——————————-

Cine este Adelina?

Un yogi aflat încă pe drum, cu multe călătorii interioare la activ, care face tot ce poate să dăruiască și altora ce a învățat.

Din 2018 sunt yoga teacher certificat Yoga Alliance RYT, 200 de ore absolvite la Fitness Scandinavia (https://www.yogaalliance.org/TeacherPublicProfile?tid=223917 ) și îmi continui studiile zilnic, căci învățatul nu se termină niciodată. Fac yoga și predau de câte ori mi se oferă ocazia, în săli de sport, spații dedicate sau în natură, cu energie bună, knowledge și zâmbet.

Fac yoga de 5 ani. Cu background de peste 7 ani în comunicare, îmi place mult și să mă joc, să creez, să scriu povești pentru copii, să fac păpuși cu proiectul meu handmade de suflet și să fac yoga în luminiș aici: https://www.facebook.com/YogaInLuminisCuAdelina/. Ce-i cu luminișul ăsta? L-am descoperit recent, că există și în mine, nu doar prin păduri sau parcuri, pe timp frumos. Acum îl iau cu mine oriunde și vreau să vă duc și pe voi acolo.

Iubesc yoga și tot ce înseamnă ea ca filozofie, pentru că m-a reîntors la mine, m-a ajutat să-mi creez o relație cu lumea mea interioară, cu corpul meu și mai ales cu mintea, cu care m-am împrietenit cu greu.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: