Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Cum sezonul detoxifierii fizice incepe odata cu primavara, am conceput un super pachet pentru un detox ca la carte, in care vom purifica nu doar corpul fizic, ci si mintea si emotiile.

Ne-a placut mult in retreat-ul precedent la Popasul Craiului – www.popasulcraiului.ro (o zona de basm, cu aer curat, asezata la poalele muntilor Piatra Craiului si cu o excelenta panorma), unde am socializat cu caii din dotarea pensiunii (unii dintre noi am pus bazele trapului chiar), asadar ne-am decis sa dam un bis.

De data aceasta, luam in mini-tabara cativa yoga teacheri faini, care s-au format in echipa PURNA, astfel ca vom avea clase diverse, vom discuta despre nutritie holistica si vom deprinde (functie de motivatia fiecaruia) bazele unui regim alimentar optim pentru o super energie.

Eliminarea stresului, energia si detoxifierea merg mana in mana, motiv pentru care iti propunem aceasta mini-tabara detox, intr-o zona plina de pace si de AER CURAT, unde sa te regenerezi, oxigenezi si sa atingi forma ta maxima. Promitem!

Mai multe detalii aici

Capacitate maxima: 14 locuri

Cost: Cazare in single 650 lei, cazare in dubla 580 lei. Plata se face in avans, 50% pana la data de 15 martie (trimite-ne mail pentru contul unde trebuie facuta plata, info@purna.ro)

La dispozitia ta sunt mai multi traineri care se vor ocupa pe indelete de tine si de copilul/copiii tai, daca doresti sa vii impreuna cu familia.

Ce sa aduci cu tine?

  • Echipament de yoga, lejer si suficient de calduros
  • Salteluta yoga
  • Prezenta de spirit
  • O pereche de blugi, ghete, sosete inalte si vesta pe care sa le folosesti numai la calarie, in cazul in care cochetezi cu ideea (plus mere, morcovi sau zahar cubic pentru cabaline)
  • Optional, familia (daca vrei un weekend plin alaturi de cei dragi).

Locurile sunt limitate, asadar dam startul inscrierilor. Iti stam la dispozitie cu drag si daca ai intrebari, scrie-ne pe email info@purna.ro sau suna-ne la telefon: 0752-242-868.

PURNA Yoga Academy Team

Bookings

Inscrierile sunt inchise.

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: