* Nota: pentru a putea participa la acest curs, este nevoie de o initiere prealabila, pentru care ne puteti contacta. Clientii PURNA beneficiaza de reducere de pret la aceasta initiere (180 lei fata de 250 lei).
 
Tehnica si Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si ulterior, in special de catre traditia budista Vajrayana.
 
Beneficiile practicii Tummo:
– inlatura rapid stresul,
– calmeaza mintea si intregul sistem nervos,
– activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar,
– echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine
Practicata chiar si la nivel de incepator, ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu sistemul circulator periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa, iar la nivel spiritual, trezeste energia primordiala Kundalini Shakti, unica si singura care accelereaza procesul evolutiei spirituale in fiinta umana.
 
Facilitator:
Dan Flesaru, initiatorul si fondatorul Kriya Yoga in Romania, un permanent cautator spiritual, un yoghin trecut prin scolile de Yoga ale Indiei contemporane si un foarte bun practicant al tehnicii de Tummo, pe care o preda de ani de zile la grupurile sale de Tummo si Yoga din Bucuresti si din tara.
 
Cui se adreseaza?
Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca tehnici, ca mod de predare.
 
Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac telefonic in ordinea inregistrarii, la telefon: 0754-242-868, 0727-558-691.
E-mail: info@purna.ro
Pretul per sedinta este de 65 lei sau pentru toate cele 10 sedinte ulterioare seminarului: 500 lei (discount de 150 lei)
 
Cei care doresc se vor putea inscrie intr-un grup al pasionatilor de Yoga si Tummo unde vor primi periodic si alte informatii utile si interesante. Vom putea mentine astfel vie atat legatura cat si focul tapasului, al practicii personale.
 
Va asteptam cu drag!

Bookings

Inscrierile sunt inchise.

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: