Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Ne regasim la final de an, poate inca stresati, obositi sau pur si simplu cu prea putina energie. Si eu, si tu, ne dorim ca anul ce urmeaza, sa fie plin de resurse si sa ni se ”aranjeze” toate mai usor si mai repede, corect?

Intuitiv stii ca relaxarea este necesara, ca o gura de aer inainte de a face un efort intens, dar mai mult decat atat, stresul, problemele, grijile, tensiunile diverse, se acumuleaza in muschi. Mai departe insa, musculatura blocata nu lasa sangele sa curga catre zone si organe esentiale in corp, in creier…si atunci nu-i de mirare de ce nu gandim limpede cand suntem obositi si stresati, sau de ce nu avem eficienta. Simpla odihna pe canapea sau o ora in plus de somn, reprezinta ceva, dar e atat de putin in comparatie cu ceea ce avem de fapt nevoie!

RELAXAREA constienta si, anumite tehnici bine tintite, respiratie, stretching si posturi de yoga, toate ajuta cu cel putin 350% mai mult decat relaxarea pe care o cunoastem de obicei. Iar cireasa de pe tort este nici mai mult nici mai putin decat tehnica de relaxare constienta prin meditatie ghidata.

Despre toate acestea, la modul cel mai practic vorbind, vom avea parte in cadrul acestui seminar de 3 ore, la care te astept! Si nu veni cu mana goala, ci adu si pe cineva din familie sau un prieten, ca sa va bucurati impreuna de beneficiile a ceea ce vom face, la fel ca si de o reducere de 20 lei, pe care o puteti imparti.

Te astept pe 10 decembrie, la PURNA Yoga Academy

Namaste

Dana Țupa

Detalii suplimentare:

  • 10 decembrie, 10.30-13.30
  • 100 lei/persoana sau 180 lei impreuna cu un prieten
  • echipament lejer, sosete si hanorac sau bluza de trening

Bookings

Inscrierile sunt inchise.

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us:           

Close