Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti
Dana Tupa

Date/Time
Date(s) - duminică, 10.nov..2019
11:00 - 13:00

Location
Studio PURNA Yoga

Category(ies)


Iubește, iartă, ai compasiune. Vindecă cu iubirea, mângâie cu gândul, ai răbdare cu tine și cu cei din jur. Nimeni nu îți cere să spui DA mereu, învață să spui NU atunci când simți că așa dorești, fii congruent cu tine și adu puritatea în trup, minte și suflet, în gânduri și acțiuni.
 
Sună frumos în teorie, dar uneori nu ne iese întocmai. Suntem oameni și mai greșim, iar la final de zi sau de an, obișnuim să ne facem bilanțuri și să plănuim… Ce-ar fi să adaugi la planul tău un moment pentru tine?
 
Duminică, 10 noiembrie, te invit la un eveniment special creat pentru echilibrarea celei de-a patra chakre – Chakra inimii – Anahata. Ne vom lăsa cuprinși de sentimente pozitive, vom simți și împărtăși iubire, compasiune și bunătate față de noi înșine și față de semeni, pentru a ne găsi pacea și armonia interioară.
 
➭Detalii:
• Dată: 10 noiembrie
• Oră: 11:00 - 13:00
• Locație: PURNA Yoga Studio, strada Emanoil Porumbaru, nr 23, sect 1 (zona Aviatorilor-Ch. de Gaulle-Kiseleff)
• Preț: 80 lei
 
• Rezervarea locului se face prin:
✓sms la 0754242868, cu mențiunea „eveniment Anahata” în text
✓plata avansului 50% sau plata integrală până pe 1 noiembrie, la sediul nostru.
 
• Pentru mai multe detalii puteți suna la: 0754.242.868
 
➭ Ce vei experimenta în cadrul clasei?
► Meditație pe chakra inimii
► Circuit de mudre aducătoare de calm, pace, iubire
► Nyasa, tehnică de purificare și sacralizare a corpului
► Tehnici de respirație vindecătoare, echilibrantă
► Posturi yoga pentru Anahata
► Meditație cu sunete speciale
► Relaxare
 
➭Despre Chakra Anahata
A patra chakră – ANAHATA - se află în centrul celor șapte chakre, în zona în care se întâlnesc fizic și spiritual. Aceasta este denumită și chakra inimii, fiind situată în centrul pieptului și include inima, plexul cardiac, glanda timusului, plămânii și sânii.
 
Când chakra inimii este deschisă, sunteți cuprinși de sentimente de dragoste și compasiune, îi acceptați pe ceilalți și pe voi înșivă. O chakră a inimii închisă poate da naștere la durere, mânie, gelozie, frică și sentimente negative față sine sau ceilalți.
 
Empatia și compasiunea duc la deschiderea chakrei Anahata, precum și manifestarea sentimentelor de iubire față de semeni, chiar și printr-un simplu zâmbet, o vorbă bună sau un gest frumos.
 
➭De cine este susținută clasa?
Clasa de yoga este susținută de Dana Țupa. Dana este profesor de yoga, Strategic Interventions Coach la Robbins-Madanes Institute, Master NLP si fondatoare a PURNA Yoga, prima scoala de yoga din Romania acreditata la Yoga Alliance International USA. Pasionata de tot ce inseamna transformare personală, yoga, meditatie, a sustinut workshopuri si retreaturi de-a lungul a peste 10 ani de predare yoga.
 
Vino si tu la o clasă specială dedicată echilibrării celei de-a 4-a chakre - Anahata sau Chakra Inimii. Lasă-te cuprins/ă de sentimente pozitive, simte și împărtășește iubire, compasiune și bunătate, pentru a-ți găsi pacea și armonia interioară.
© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: