Aici este Medicina Viitorului!

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume.

sau suna-ne la 0727.593.533

Departamentul nostru de Estetica si Chirurgie Plastica

Rinoplastie

Spitalizare: 1 zi
Examinarea în ambulatoriu: în termen de 6 zile de la externare
Operația de rinoplastie sau chirurgie nazală, uneori numită "remodelare a nasului", îmbunătățește aspectul și proporția nasului, armonia facială și încrederea în sine. Chirurgia nasului poate, de asemenea, să corecteze respirația afectată cauzată de anomaliile structurale ale nasului.

Ridicarea sânilor (Breast Lift)

Spitalizare: 1 zi
Examinarea în ambulatoriu: în termen de 6 zile de la externare
In mod obisnuit, operatia de ridica si mentine sanii prin eliminarea excesului de piele si strangerea tesutului inconjurator pentru a remodela si a sustine noul contur al sanului.

Liposucţia (2 - 4 zone ale corpului)

Spitalizare: 1 zi
Examinarea ambulatorie: în termen de 4 zile de la externare
Liposucția slăbește și transformă zonele specifice ale corpului prin îndepărtarea depunerilor excesive de grăsime, îmbunătățind conturul corpului și proporția și, în cele din urmă, îmbunătățind imaginea de sine. 

Blefaroplastia (pleoapele)

Spitalizare: 1 zi
Examinarea ambulatorie: în termen de 5 zile de la externare
Blefaroplastia îmbunătățește apariția pleoapelor superioare, a pleoapelor inferioare sau ale ambelor categorii. Oferă un aspect întinerit zonei înconjurătoare a ochilor, făcându-vă să vă arăți mai odihnă și mai atentă

Mărirea sau micşorarea sânilor

Spitalizare: 1 zi
Examinarea ambulatorie: în termen de 5-6 zile de la externare
Mărirea sânilor este plasarea chirurgicală a implanturilor mamare pentru a mări plenitudinea și proiecția sânilor sau pentru a îmbunătăți simetria sânilor.

Sânii prea mari pot determina unele femei să aibă atât probleme de sănătate, cât și probleme emoționale. În plus față de problemele legate de imaginea de sine, puteți suferi, de asemenea, dureri fizice și disconfort.

Lifting complet al feţei

Spitalizare: 1 zi
Examinarea în ambulatoriu: în termen de 7 zile de la externare
Dacă vă deranjează semnele de îmbătrânire în față, operația de facelift poate fi potrivită pentru dvs. Tehnic cunoscut sub numele de rhytidectomy, facelift este o procedura chirurgicala pentru a imbunatati semnele vizibile de imbatranire in fata si gat.

Contact

GRUPUL INTERNATIONAL MEDICAL PARK DIN TURCIA

Adresă: Bahçelievler Mahallesi, E-5 Karayolu / Kültür Sok No:1, 34180 Bahçelievler/İstanbul, Turcia

Contacteaza reprezentantul meu nostru din Romania la 0727593533.

Copyright 2018, Medical Park & PURNA Yoga Academy