Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Raspunsul la intrebarea de mai sus este DA! 🙂

Avem nevoie de un minimum de exercitii de incalzire care nu doar sa ne flexibilizeze coloana si articulatiile, dar sa ne si incalzeasca muschii, sa ne pregateasca pentru concentrarea mintii. Inca un aspect important al incalzirii inainte de practica yoga este pregatirea nadi-urilor sau cu alte cuvinte a meridianelor energetice, prin procesul de rezonanta cu energiile specifice exercitiului pe care il facem.

Ce fel de exercitii de incalzire se fac in yoga?

Exista nu unul ci o multitudine! Cel mai cunoscut este Surya Namaskar, Salutul Soarelui, exercitiile pe care Dhirendra Brahmachari le prezinta in cartea sa ,,Yogic Suksma Vyayama” si altele. Exista mai multe variante ale Salutului Soarelui si nu se poate spune ca una este mai buna decat alta, ci ca putem avea preferinta pentru una anume. Important este sa intelegem ca acestea fac parte integranta dintr-o practica yoga si ne pregatesc pe plan fizic, emotional si energetic pentru practica Hatha Yoga si tehnicile Pranayama.

Namaste!

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea acestui articol total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: