Dam startul inscrierilor la Detox Yoga: Body, Mind and Emotion Camp (1-3 aprilie 2016)

Cum sezonul detoxifierii fizice incepe odata cu primavara, am conceput un super pachet pentru un detox ca la carte, in care vom purifica nu doar corpul fizic, ci si mintea si emotiile.

Ne-a placut mult in retreat-ul precedent la Popasul Craiului – www.popasulcraiului.ro (o zona de basm, cu aer curat, asezata la poalele muntilor Piatra Craiului si cu o excelenta panorma), unde am socializat cu caii din dotarea pensiunii (unii dintre noi am pus bazele trapului chiar), asadar ne-am decis sa dam un bis.

De data aceasta, luam in mini-tabara cativa yoga teacheri faini, care s-au format in echipa PURNA, astfel ca vom avea clase diverse, vom discuta despre nutritie holistica si vom deprinde (functie de motivatia fiecaruia) bazele unui regim alimentar optim pentru o super energie.

Mai jos aveti detaliile:

DETOX Yoga- Body, Mind, Emotion Camp 1-3 aprilie

Capacitate maxima: 14 locuri

Cost: Cazare in single 650 lei, cazare in dubla 580 lei. Plata se face in avans, 50% pana la data de 15 martie (trimite-ne mail pentru contul unde trebuie facuta plata, info@purna.ro)

Ce primesti in aceasta tabara:

 • Cazare 2 nopti, 3 zile: vineri (poti ajunge oricand, ideal ar fi sa ajungi macar la cina), sambata si duminica (dupa ce servim pranzul, putem pleca la orice ora dorim, suntem de-ai casei)
 • Cina de vineri;
 • Mic dejun, pranz si cina de sambata;
 • Mic dejun si pranz duminica;
 • Meniul este unul special conceput pentru detoxifiere; asta nu inseamna ca mesele nu vor fi delicioase, ci din contra. Ella garanteaza J. In cazul in care doresti sa servesti altceva, poti comanda contra cost, a la carte absolut orice doresti, caci bucataria pensiunii este excelenta.
 • Apa enzimatica la dispozitia ta, structurata deja cu energia Florii Vietii, recipient pe care il primesti cadou ca suport;
 • Sesiuni yoga: Hatha Yoga pentru detox si ardere a grasimilor, Yin Yoga, Kids Yoga Meditatii pe muzica, Mantra chanting, meditatie in mers in aer liber;

Un voucher cadou in valoare de 50 lei pe care sa il poti folosi la urmatoarele tabere PURNA, din 2016

Ce beneficii ai participand la aceasta tabara?

Dupa o iarna in care celulele noastre au hibernat mai mult sau mai putin, primavara vine cu energie si vitalitate uriasa, adeseori coplesitoare.

Eliminarea stresului, energia si detoxifierea merg mana in mana, motiv pentru care iti propunem aceasta mini-tabara detox, intr-o zona plina de pace si de AER CURAT, unde sa te regenerezi, oxigenezi si sa atingi forma ta maxima. Promitem!

De aceea, cum spuneam, la dispozitia ta sunt mai multi traineri care se vor ocupa pe indelete de tine si de copilul/copiii tai, daca doresti sa vii impreuna cu familia.

PROGRAM:

Vineri, 1 aprilie:

16.30-17.30: Yin Yoga cu Dana

17.30-18.00: Relaxare-antistres cu Cristi

18.00-18.30: Meditatie de echilibrare emotionala cu Dana

19.00-20.00: Cina

20.00-21.30: Film spiritual

Sambata, 2 aprilie:

7:00-8:00: Detox, energizing & fat burning yoga cu Ella

8.00-9.30: Hatha YogaTraditionala cu Dana

9.30-10.30: Mic dejun detox

10.30-11.30: Open talk: sanatate, detox si nutritie cu Ella (veti primi un suport tiparit despre detox, anti-aging & energizing smoothie recipes si tips & tricks pentru o alimentatie corecta)

12.00-13.00: Kids Yoga cu Ella (daca veniti cu piticii din dotare; altfel, caii vor fi la dispozitia noastra pentru a testa saua si trapul)

13.00-14.00: Pranz

14.30-17.00: Be AWARE & Mindfulness: Meditatia Buddhista in mers, plus tehnici de respiratie profunda in natura si meditatie de constientizare in miscare

Copiii pot avea o sesiune de calarie pe poneiJ

19.00-20.30: Cina

Duminica, 3 aprilie:

8.00-9.30: Hatha Yoga pentru arderea grasimilor cu Dana

9.30-10.30: Mic dejun detox

10.45-11.15: Mantra chanting cu Cristi

12.00-13.00: Pranz

13:00-14: Timp de voie, echitatie, plimbare sau pentru cine se grabeste packing time & ne luam ramas bun.

Ce sa aduci cu tine?

 • Echipament de yoga, lejer si suficient de calduros
 • Salteluta yoga
 • Prezenta de spirit
 • O pereche de blugi, ghete, sosete inalte si vesta pe care sa le folosesti numai la calarie, in cazul in care cochetezi cu ideea (plus mere, morcovi sau zahar cubic pentru cabaline)
 • Optional, familia (daca vrei un weekend plin alaturi de cei dragi).

Locurile sunt limitate, asadar dam startul inscrierilor. Iti stam la dispozitie cu drag si daca ai intrebari, scrie-ne pe email info@purna.ro sau suna-ne la telefon: 0752-242-868.

PURNA Yoga Academy Team