Ayurveda, Hatha Yoga aplicata, Meditatie si Pranayama

Yoga Teacher Training-TTC100

     Yoga Alliance USA

                                               (Therapeutic Essentials TTC300)

    6 Apr - 9 Iun 2019, Bucuresti

Orar:

6-7, 20-21 Aprilie
4-5, 18-19 Mai
1-2, 8-9 Iunie

      Sambata si Duminica  

11:30 - 19:00

Important: Pentru a te acredita ca instructor yoga pe 300 ore, Therapeutic Essentials, este necesar sa ai deja acreditare pe 200 ore la Yoga Alliance si sa participi la toate 3 Modulele: 
 - Cursul de instructori de Yin si Restorative (100 ore)          - Cursul Hatha Yoga, Pranayama si Meditatie(100 ore)        - Bazele Ayurveda si Hatha Yoga Traditionala (100 ore)

Cerintele Yoga Alliance sunt stricte si nu se admit absente la cursuri! 

 Acreditare Yoga Alliance USA 

Pe baza certificarii obtinute la acest curs si prin afilierea la Yoga Alliance USA, vizibilitatea ta va creste la nivel international. Vei avea propriul tau profil pe siteul Yoga Alliance, vei avea parte si de seminarii si cursuri gratuite pentru instruirea ta viitoare, dar in acelasi timp vei fi parte dintr-o comunitate suportiva, ce ofera acces si la diferite publicatii, discounturi la produse yoga de marca si alte servicii. 

Profesie sau pasiune?


Acest Curs de instructori te pregateste pentru sesiuni 1-la-1 sau sesiuni de grup, pentru programe personalizate in yoga traditionala.

Se spune ca o calatorie de o mie de mile, incepe cu primul pas si acest curs este exact un prim pas pe calea devenirii tale ca profesor yoga.Primesti Certificatul de instructor la sfarsitul cursului!

Daca ai deja certificare pe 200 ore ca instructor yoga, te asteptam la un interviu de selectie. Scrie-ne pe info@purna.ro, sau suna-ne: 0754-242-868

Cursul de 300 ore, THERAPEUTIC ESSENTIALS este unic in portofoliul cursurilor de instructori yoga din Romania si reprezinta un cumul de tehnici yoga traditionale, incluzand, posturi corporale de baza, lucrul cu energia, chakrele, efectele asanelor, tehnici de pranayama si meditatie. Daca vrei sa faci din yoga, ca si pasiune, o ''meserie'' pentru o viata, in care sa predai si sa contribui, atunci te asteptam! Cursul de fata te ajuta sa inveti cum sa aplici yoga traditionala in viata de zi cu zi, la nivel fizic, energetic, emotional si mental.

Programele noastre acopera toate cerintele Yoga Alliance USA ! Ce cuprinde cursul:

 • Practica Asana aplicata in scop terapeutic si teoria Hatha Yoga
 • Meditatie Vipassana/Anapana si tehnici de meditatie vindecatoare, echilibrante
 • Notiuni de baza Ayurveda cu scop regenerativ si echilbrant. 
 • Tehnici clasice de Pranayama pentru echilibrul interior
 • Programe yoga pe tipologii specifce Ayurveda
 • Yoga si scopul ei terapeutic: posturi, chakre, energie, efecte vindecatoare
 • Modalitati de cultivare a energiei
 • Cele 6 Tehnici de purificare yoga (Shatkarma)
 • Structura corpurilor energetice
 • Tehnici de Pranayama si efectul lor vindecator
 • Practica Kriya Yoga
 • Mantras & mudras
 • Arta de a preda – de la intelect la intuitie 
 • Yoga & bussiness
 • Yoga & nutritia

Programul zilnic

 • 11.30 - 14.00: Sesiune de curs 1
 • 14.00 - 14.30: Pauza de pranz
 • 14.30 - 16.30: Sesiune de curs 2
 • 16.30 - 16.45 Pauza de ceai
 • 16.45 - 19.00: Sesiune de curs 3

Cerinte pentru aplicanti

Pentru a te putea inregistra cursul de 300 ore ai nevoie sa stii urmatoarele:

 • Este necesar sa detii deja un certificat de 200 ore cu acreditare Yoga Alliance
 • Experienta in practica yoga, capacitatea de a medita, dorinta de a invata, motivatia de a preda. 
 • Intrucat cerintele Yoga Alliance sunt foarte stricte, nu ti se va permite sa lipsesti nici macar o singura zi de la acest curs, pentru a putea primi certificarea. In cazul in care vei lipsi, poti continua cursul, dar nu vei primi certificarea la final. Te rugam sa iti planifici in avans programul personal. 
 • Nivel de disciplina ridicat, intrucat este un curs intensiv, ce necesita resurse fizice, energetice si mentale. Este necesar sa te simti confortabil cu atingerea altor persoane, intrucat vom invata sa ajustam fizic posturile corporale. 
 • Este necesar sa stapanesti limba engleza la un nivel satisfacator, intrucat este vorba de o acreditare internationala.  
 • Este necesara plata integrala a cursului pentru a putea primi certificarea ​

Pentru orice nelamuriri, te rugam sa ne contactezi: info@purna.ro sau telefon: 0754-242-868

Language Requirements

During practicums students will need to give lectures and conduct practical sessions in English. Also, all theoretical examinations are in English. Please be sure that your language proficiency is at the necessary level before applying for the course.

Examenul Final si Certificarea

Pentru a putea primi certificarea de instructor prin PURNA Yoga este necesar sa treci cu bine de cele 2 examene (teorie si practica), la cele 2 sesiuni de Practicum (predare efectiva) si sa ai prezenta 100% la sesiunile TTC.

Examenul teoretic include intrebari deschise sau cu optiuni multiple. Examenul practical include testarea practica a posturilor si tehnicilor yoga invatate de-a lungul cursului, pana la momentul respectiv.  

Te rugam sa iei in calcul faptul ca participarea 100% ca si prezenta, dar fara cunostintele solide si rezultate bune la teste, NU garanteaza certificarea si te rugam s aiei in considerare acestea, inainte de a face plata cursului

Aplicatia si interviul

La acest curs pot participa numai persoanele selectate in urma interviului! Pentru aceasta este necesara depunerea unui depozit si numai dupa acceptul in urma interviului se va face plata integrala. Interviul are loc cu trainerul principal, Dana Țupa. Aplicantii respinsi isi vor primi in maximum 5 zile lucratoare depozitul platit in lei, mai putin taxa de transfer (6 lei).

Pretul cursului

Early bird: Echivalent al €720 in RON, pana cel tarziu1FEB
Pret normal: Echivalent al €785 in RON, din 2 FEB. Cursul poate fi achitat si in rate, dar integral pana la data de 18 Mai 2019

Taxa de curs include: e-book, materiale diverse si ceai.

Taxa de curs nu include: Transportul la locatie, cazare, costul meselor de pranz, materiale yoga: yoga mat, haine, etc. Fiecare student va trebui sa isi aduca propriul yoga mat la fiecare zi de practica si sa aiba un rand de haine albe (tricou, trening, sosete).
Pentru a aplica la acest TTC, depozitul este €400 in lei, la cursul BNR al zilei, in contul: PURNA YOGA SRL, CUI 39041529, J40/3776/2018, Librabank RO42BREL0002001706710100

Suma depozitului platit in avans pentru interviu, este inclusa in preturile afisate mai sus.    

Profesorii tai

Ti se potriveste Yoga?
Beneficiile practicii yoga