Telefon:     0727-563 529
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Contact: info@purna.ro, Telefon: +40748-387-261

Exercitiu de imaginatie: ai un computer care ruleaza un program; sesizezi ca acel program nu functioneaza bine sau ti se pare depasit, iti da erori de calcul, nu stii cum sa scapi de el, te streseaza. Iei pasta corectoare sau pictezi ecranul in culori, astupi pe afara ce nu-ti place sau nu vrei sa vezi (cu alte cuvinte tii regimuri, iei pastile sau mergi “la sala”). De fapt cel mai simplu este sa nu mai lasi sa ruleze programul care da erori, sa recreezi un nou program care sa functioneze si sa dea rezultatele pe care le vrei!
Schimbarea se face din minte si din simtire, din reprogramarea subconstientului (si chiar exista tone de metode la indemana noastra in sensul acesta).
Dupa 20 ani de experienta, pot spune ca aceste metode cumulate in QUANTUM SLIM functioneaza in doua directii:
 Pierdere in greutate in mod natural si sanatos
 Mentinerea greutatii dobandite, fara efort
QUANTUM SLIM este o altfel de varianta de controlare a greutatii si de obtinere a siluetei dorite, ce difera de metodele clasice: diete frustrante, efort sustinut si istovitor la salile de fitness/aerobic, pastile sau ceaiuri ”minune”.
Nu conteaza cati ani ai, nu conteaza daca esti barbat sau femeie, principiile sunt aceleasi si mai ales FUNCTIONEAZA, sunt EFICIENTE! Stiu si ai dreptate: vei spune ca ai mai auzit asta de sute de ori pentru diverse diete, pastile sau altceva! Insa, dupa ce reusesti sa stapanesti QUANTUM SLIM si sa ai greutatea dorita, te amuzi sau te intristezi auzind pe cei din jur cum se straduiesc din greu sa scada cateva kilograme, ca isi propun regimuri si diete frustrante, transpira din greu si fara placere la salile de sport, sau isi numara la fiecare masa caloriile.
De fapt totul e chiar simplu, iar QUANTUM SLIM aduce rezultatele dorite; am aplicat aceste metode 20 ani si functioneaza exact asa cum imi doresc! Au aplicat si altii aceleasi principii si au obtinut si ei rezultatele dorite, iar aici poti citi cateva marturii ale unor persoane ce au aplicat QUANTUM SLIM in viata lor:  https://www.purna.ro/?page_id=117

Urmatorul workshop QUANTUM SLIM va avea loc in perioada 17-18 martie la Casa Satya!

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: