Aici este Medicina Viitorului!

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume.

sau suna-ne la 0727.593.533

Iti vom oferi GRATUIT a doua opinie medicala!

Iubesc copiii mai mult ca orice si isi dedica viata in totalitate lor

Sapte zile din sapte incearca sa le readuca sanatatea si zambetul pe buze. Lor, copiilor bolnavi de cancer. Vorbim despre medicii oncologi ai Grupului International de Spitale „Medical Park” din Turcia, pe mana carora ajung anual zeci de micuti din tara noastra. Si nu pentru ca noua ne-ar lipsi doctorii dedicati si pregatiti, ci pentru ca ne lipsesc conditiile decente si infrastructura medicala.

El este unul dintre medicii oncologi din Turcia care ofera o a doua sansa copiilor bolnavi de cancer. Inclusiv copiilor romani diagnosticati cu aceasta boala cumplita. A terminat facultatea in Turcia, s-a specializat in Statele Unite ale Americii si in Franta. Sectia de oncologie i-a devenit a doua casa de ani buni.

Aproape zi de zi, medicul se afla printre copiii pe care nu ii priveste ca pe niste pacienti, ci ca pe copiii lui. Incearca din rasputeri sa le aline suferintele. Cu fiecare in parte leaga prietenii strasnice.

Dincolo de medici dedicati si pregatiti, micutii bolnavi de cancer au alaturi si psihologi.

Pana acum, zeci de copii care au ajuns pe mana medicilor turci au invins cancerul. O mare contributie in procesul vindecarii a avut-o si aparatura medicala ultramoderna.

Acest robot, spre exemplu, care a costat un milion si jumatate de euro si care a fost fabricat in Italia, masoara tratamentul de chimioterapie.

Echipa noastra

Ne mandrim cu unii dintre cei mai buni doctori oncologi

Dr. tunc fisgin


Directorul sectiei de oncologie

Dr. ceyhun bozkurt


Doctor oncolog

Copyright 2018, Medical Park & PURNA Yoga Academy