Aici  este Medicina Viitorului!

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume.

Excelenta in Medicina | Departamentul nostru oncologic

Departamentul de Oncologie al Spitalul Medical Park din Istanbul (Turcia) este o unitate de asistență medicală unde serviciile de clasă mondială sunt prestate de către cei mai buni medici oncologi din lume. Anual, zeci de pacienţi din România apelează la spitalul nostru pentru a benefica de cel mai bun tratatament.

Echipa noastra medicala

Poți fi bun în multe specialități, dar e greu să fii excepțional. Fiecare dintre membrii echipei noastre este instruit la cele mai bune universităţi din lume şi au zeci de ani de experienţă la cel mai înalt nivel.

Prof. Tunç Fışgın, MD


Assoc. Prof. Ceyhun Bozkurt, MD


Tipurile de cancer

Există mai mult de 100 de tipuri de cancer care sunt denumite de regulă în funcţie de organele sau ţesuturile în care acestea se formează.

Dintre cele mai des intalnite forme de cancer, amintim:

  • Carcinomul - cel mai frecvent tip de cancer. Acesta este format din celule epiteliale, care acoperă suprafeţele interioare şi exterioare ale corpului. Subcategorii de carcinom: Adenocarcinomul, Carcinomul cu celule bazale, Carcinomul cu celule scuamoase, Carcinomul celular tranzitoriu.
  • Sarcoamele - cancere care se formează în ţesuturile osoase şi moi, incluzând muşchii, grăsimile, vasele de sânge, vasele limfatice şi ţesutul fibros (cum ar fi tendoanele şi ligamentele).  Osteosarcomul este cel mai frecvent cancer osos. Cele mai frecvente tipuri de sarcom de ţesuturi moi sunt leiomiosarcomul, sarcomul Kaposi, histiocitomul malign fibros, liposarcomul şi protuberanii dermatofibrosarcomului.
  • Leucemie (cancerul in sange) - se declanşează în ţesutul formator de sânge al măduvei osoase este numit leucemie. Aceste tipuri de cancer nu formează tumori solide, în schimb un număr mare de celule albe din sânge anormal (celule leucemice şi celule blastice leucemice) se acumulează în sânge şi în măduva osoasă, aglomerând celulele sanguine normale. Nivelul scăzut al celulelor sanguine normale poate produce organismului dificultăţi în a obţine oxigen pentru ţesuturile sale, în controlarea sângerărilor sau să lupta împotriva infecţiilor. Sunt cunoscute patru tipuri comune de leucemie, grupate în funcţie de rapiditatea cu care se extinde boala (acută sau cronică) şi de tipul celulei sanguine în care apare cancerul (limfoblastice sau mieloide).
  • Limfom - cancerul care apare în limfocite (celule T sau celule B). Acestea sunt celulele albe din sânge care luptă împotriva bolilor care fac parte din sistemul imunitar. În limfom, limfocitele anormale se acumulează în ganglionii limfatici şi vasele limfatice, precum şi în alte organe ale corpului. Există două tipuri principale de limfom: a) Hodgkin limfom - Persoanele cu această boală au limfocite anormale, care sunt numite celule Reed-Sternberg. Aceste celule se formează de obicei din celulele B. b) Limfom non-Hodgkin - Acesta este un grup mare de cancere care încep în limfocite. Cancerul poate creşte rapid sau încet şi se poate forma din celulele B sau din celulele T.
  • Mielom multiplu - este un tip de cancer care apare în celulele plasmatice, un alt tip de celule imune. Celulele plasmatice anormale, numite celule de mielom, se acumulează în măduva osoasă şi formează tumori în oase pe tot corpul.
  • Melanomul este un tip de cancer care se declanşează în celulele melanocite, acestea fiind celule specializate care produc melanina (pigmentul care conferă culorii pielii). Majoritatea melanoamelor se formează pe piele, dar melanoamele se pot forma şi în alte ţesuturi pigmentate, cum ar fi ochiul.
  • Tumorile creierului şi măduvei spinării. Există diferite tipuri de tumori ale creierului şi ale măduvei spinării. Aceste tumori sunt denumite pe baza tipului de celule în care s-au format şi locul în care s-a format prima tumoare în sistemul nervos central. De exemplu o tumoare astrocytică se declanşează în celulele creierului în formă de stea numite astrocite, care ajută la menţinerea sănătăţii celulelor nervoase. Tumorile cerebrale pot fi benigne (necanceroase) sau maligne (canceroase).

Programeaza-te astazi!

Așteptăm actele tale medicale, care vor fi traduse de echipa noastră și evaluate de medicii noștri gratuit. În funcție de recomandarea echipei noastre medicale, vă vom trimite invitația la consult la Spitalul Medical Park din Istanbul (Turcia).
Adresa noastră de e-mail este office@medicalparkromania.com

Copyright 2018, PURNA Yoga Academy & Medical Park of Istanbul