Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Dupa vara si canicula, a venit momentul toamnei cu racoare, ruginiul frunzelor, apusuri de soare minunate si culori infinite. In perioada aceasta de tranzitie catre sezonul rece este important sa ne pregatim corpul, mintea si emotiile.

Cum sa facem asta? Traditia yoga spune ca cel putin de 4 ori pe an este nevoie sa facem o curatare, o purificare mai amanuntita a corpului pentru a elimina toxinele, ”ama” din traditia ayurveda si a facilita premizele unei imunitati adecvate. La fel si practica yoga si meditatiile ar trebui aliniate cu ritmurile naturale; daca vara de exemplu alegem constient sa facem pranayama pentru a ne racori, toamna si iarna mai degraba facem meditatii si respiratii de foc 🙂

A gasi echilibrul si a fi in curgerea energiilor si a ritmurilor naturale este de dorit, schimbandu-ne la randul nostru si adaptandu-ne mai de voie, mai de nevoie, pentru a fi in armonie cu ceea ce se intampla in jurul nostru.

Ce recomandari ar fi ca pregatire pentru sezonul rece:

  • O dieta purificatoare, plina de vitamine si minerale naturale, care sa dea un impuls imunitatii.
  • O purificare a colonului, Shanka Prakshalana, faimoasa in traditia yoga sau macar colon hidroterapie la un cabinet de specialitate.
  • Daca adaugam si dieta alcalina pentru macar 7 zile, atunci avem toate sansele sa nu racim peste iarna.
  • La nivel emotional, pentru ca ziua se va scurta curand si va incepe sezonul ploios iar tendinta depresiilor va fi in crestere, este de dorit sa incepem sa cultivam increderea in sine, iubirea si aprecierea fata de propria persoana. Cu certitudine daca noua nu ne este bine, nici celor din jur nu le poate fi bine pentru ca nu avem ce le darui, corect?

Namaste!

Dana Tupa

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: