Ador marea! Si totusi nu intru des in apa. Este… prea rece 😀 Duminica insa, mi-am facut curaj si, dupa disconfortul initial, am lasat apa sa ma invaluie si m-am bucurat de ea. Am asociat neplacerea initiala cu disconfortul care insoteste de multe ori experientele noi si placerea ulterioara cu zona de confort.

M-a dus cu gandul la o postura in care simteam un disconfort fizic intens cand am inceput sa practic yoga in 2012: trikonasana, postura triunghiului. Este una din posturile de baza si era nelipsita la clase. Nu o asteptam cu nerabdare 😊 Incet, incet, mi-a devenit draga…e drept ca pe masura ce corpul meu a inceput sa se dezmorteasca dupa multi ani de stat la birou.

Trikonasana intareste musculatura spatelui, a gatului si a cefei, elimina durerile de spate, flexibilizeaza coloana vertebrala si zona bazinului. La nivel emotional, aduce echilibru psihic, curaj, vointa si inceredere in sine.

Va astept cu drag sa practicam impreuna trikonasana si alte posturi, miercuri seara la clasa de Hatha Yoga traditionala.
De la ora 19.00, la PURNA Yoga 😊

Simona Donțu pentru PURNA Yoga
#trikonasana #hathayoga #purnayoga#yogabucuresti #yogasector1 #inlovewithyoga#yogaeveryday

Comentarii

comentarii

Descarca gratuit

Ebook "Cai de transformare personala rapida"

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2017 Purna - Yoga Academy | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: