Telefon:     0754-242 868
Studio: str. Emanoil Porumbaru, nr. 23, sector 1, Bucuresti
email: info@purna.ro
Open/Close Menu Adresa studio: Emanoil Porumbaru, nr. 23, sect. 1, Bucuresti

Tu mai obisnuiesti sa visezi?
Eu inca da! 🙂
Copil fiind, visam sa am inelul Arabelei sau o baghetica magica, care sa imi implineasca dorintele, caci asa mi se parea cinstit si drept: sa obtin ceea ce visez si doresc!
Indiferent ce spunem ca oameni maturi, undeva in adancul sufletului ramanem tot copii si, dorinta de magic ramane prafuita intr-un colt uitata, caci rationali si cu picioarele pe pament, spunem ca „nu se poate”.

Ei bine, atunci cand vine Solstitiul de iarna, la trecerea dintre 20-21 decembrie, exista un moment magic, in care daca ai:

  • claritate pe ceea ce iti doresti
  • focus
  • dorinta intensa de a obtine si de a actiona congruent cu ceea ce vrei,

practic poti obtine tot ce este frumos, benefic si armonios pentru tine!

Din 2 motive, an de an, PURNA are o traditie aparte pentru seara de 20 Decembrie:

  1. Intram oficial in perioada vacantei de iarna si celebram in avans Craciunul 🙂
  2. Sarbatorim noaptea Solstitiului de iarna (noaptea de 20 spre 21 Deccembrie), considerata ca fiind o noapte sfanta si un moment MAGIC dpdv astrologic; un moment de GRATIE in care, cu o purificare adecvata, cu dorinta intensa de a stabili noi setari pentru anul care urmeaza, dar constientizand si lucrurile minunate deja facute in anul care se termina, facem setarile de rigoare catre succesul personal. 

Vom dezvolta mai multe despre aceasta noapte cu totul speciala la eveniment, asa ca te asteptam… Ridic un pic perdeaua si iti spun doar atat: Este o noapte de salt spiritual in primul rand si un pas important in calea dezvoltarii personale pe multimple planuri.
Important este sa stii CE si CUM sa faci pentru setarea mintii si a scopurilor tale si exact cu asta ne vom delecta la eveniment!

Participantii de anii trecuti, mi-au vorbit in nenumarate randuri despre minunatiile din viata lor si care au urmat acestui eveniment si probabil vor impartasi pentru tine in acea seara, felul incredibil in care lucrurile au evoluat pentru ei!

Important:

Evenimentul va avea loc in data de 20 Decembrie, incepand cu orele 19.30. Cel mai probabil vom termina undeva in jurul orelor 22.30-23.00
Pretul: 180 lei pentru oricine si 135 lei pentru studentii activi PURNA Yoga Academy, pana pe 1 Decembrie.
Din 2 Decembrie, preturile sunt: 210 lei pentru oricine si 150 lei pentru studentii activi PURNA.
Locatia va fi anuntata ulterior, participantilor.

Inscrierea se face prin email: info@purna.ro

Namaste!

Dana Tupa

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: